Інформатор Коломия

ВЛАДА

Де у Коломиї можна буде вигулювати собак

Де у Коломиї можна вигулювати собак

Торік у міському парку ім. Трильовського з’явилися таблички із забороню вигулювати собак. Окей, тут не можна, а де можна? – постало логічне питання у коломиян. Наразі у Коломиї немає спеціально відведеного місця для вигулу собак. Та у міських урядників, здається, є план.

Який – розповість Інформатор.

У ратуші Коломиї визнають, що наразі це питання в громаді не врегульоване, але місяць тому на нараді міського голови вирішили визначити у міському парку місце, де домашні улюбленці зможуть вільно бігати й справляти свої природні потреби. Йдеться про ділянку у міському парку від громадської вбиральні далі ліворуч в бік вул. Кобилянської.

“Ми то обгородимо парканом і там буде виділене місце для вигулу собак. З часом хочемо написати проект щоб там було місце і для тренування собак”, – заявив на брифінгу міський голова Богдан Станісласький.

Також чільник Коломийської громади зауважив, що мав зустріч з власниками собак. Визнає, що проблема наразі невнормована і очікує ініціативи з боку власників собак, аби розписати, які обов’язки.

Та 10 липня така ініціатива з’явилася. Активістка створила петиції із вимогою облаштувати спеціальну зону для вигулу собак.  Підтримати петицію можна ТУТ.

Звісна річ, одна ділянка для вигулювання собак – це надто мало для Коломиї. Якщо ви маєте ідеї, де можна в місті облаштувати додаткові майданчики для ваших вірних друзів – пишіть нам свої пропозиції в коментарях або ж на пошту. Наші журналісти озвучать їх владі громади.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору