Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Для ветеранів з інвалідністю у Коломийській громаді адаптують спортзал

Для ветеранів з інвалідністю у Коломийській громаді адаптують спортзал

Коломийська громада виграла грант на конкурсі соціальних ініціатив «Час діяти, Нестримні» і готується облаштувати спортзал для ветеранів з інвалідністю. Вартість проєкту – 600 000 грн, з яких 400 000 грн  покриває благодійний фонд «МХП – Громаді», а третину витрат бере на себе бюджет Коломийської громади.

Повідомляє Інформатор.

Ветерани з інвалідністю, які потребують відновлення та реабілітації, матимуть змогу займатися у спортивному залі Коломиї після реалізації проєкту «Спорт для всіх». За 600 000 грн мають не лише облаштувати спортзал, але й навчити фахівців, які будуть працювати з відвідувачами.

Йдеться про спортзал біля стадіону “Юність” в Коломиї, що на вулиці Петлюри, 17.

Грант на адаптації спортзалу до потреб ветеранів з інвалідністю виграв Інституту розвитку Коломийської громади. Реалізовувати проєкт буде управління спорту Коломийської міської ради.

“Загалом було подано понад 100 заявок, і тільки 15 з них отримають фінансову підтримку”, – зазначають у дописі Інституту розвитку Коломийської громади.

Реалізовує конкурс благодійний фонд «МХП – Громаді» спільно з Державною установою «Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в рамках проєкту Президента України «Активні парки», за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Головне фото ілюстративне. Джерело – armyinform.com.ua

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору