Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї проведуть видачу окулярів та дитячого взуття для ВПО

У п’ятницю, 26 липня, в Єдиному центрі надання реабілітаційних та соціальних послуг, що на вул. Драгоманова, 3в здійнюватимуть видачу допомоги для ВПО.

Розповідає Інформатор Коломия з посиланням на допис міської ради.

Зокрема, доступні окуляри з діоптріями: +1.0, +1.5, +2.0, +2.5 (окуляри з від’ємними діоптріями відсутні).

Також видавати будуть нове літнє взуття для хлопчиків (розміри 20-35) та дівчаток (розміри 21-37), наявний новий одяг розмірів 80-86, аксесуари, білизна для дітей тощо. Взуття приходьте обирати і міряти лише з дітьми.

Видача відбудеться за адресою: в Єдиному центрі надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї за адресою вул. Драгоманова, 3в. Час видачі: п’ятниця, 26 липня, з 13:00 до 16:00.

Для отримання необхідно мати при собі довідку ВПО (з 14-значним номером) та паспорт. Перевірка зору на місці не здійснюється, видаються лише окуляри з наявними діоптріями, тож краще мати із собою довідку від офтальмолога

Якщо ви не можете бути присутніми особисто, за наявності оригіналів ваших документів, окуляри може отримати довірена вами особа. Один представник родини може отримати окуляри для інших членів родини за наявності документів на кожного.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору