Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Карпатах неподалік кордону знайшли тіло чоловіка

У Карпатах неподалік кордону знайшли тіло чоловіка

Тіло чоловіка, який ймовірно хотів незаконно покинути територію України, прикордонники виявили в Карпатах на одному із найскладніших гірських маршрутів на всьому західному кордоні.

Пише Інформатор, посилаючись на допис Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Як повідомляють в прикордонній службі, судячи з місця виявлення та “екіпірування” чоловіка, він, ймовірно, мав намір незаконно перетнути державний кордон з України в Румунію. Однак обрав для цього один з найскладніших гірських маршрутів на всьому західному кордоні і не розрахував свої сили.

Тіло чоловіка без ознак життя знайшов прикордонний наряд відділу Шибени Чернівецького прикордонного загону в ході патрулювання державного кордону.

З’ясувалося, що чоловік є громадянином України 1979 року народження, мешканцем міста Суми. Тіло передано медичним працівникам для проведення відповідних експертиз.

За даними прикордонників, це вже 12 випадок загибелі чоловіка під час спроби незаконного перетину державного кордону на гірських ділянках з початку 2022 року.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору