Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Пенсіонерка з Прикарпаття виграла у лотереї майже 200 000 грн

Пенсіонерка з Прикарпаття виграла у лотереї майже 200 000 грн

Переможцем національної лотереї стала пенсіонерка з Калуша. Жінка виграла 190 тисяч гривень. Вона придбала кілька лотерейних квитків як подарунок собі на день народження і один із них став виграшним.

Довідався Інформатор з повідомлення Державної лотереї МСЛ.

Щасливицю звати пані Марія. Виграш калушанки в лотереї “Лото-Забава” становить 190 000 гривень.

“Час від часу я купую лотереї, і оскільки наближався мій день народження, я вирішила зробити собі символічний подарунок у вигляді трьох лотерейних білетів. Мабуть, усі вірять у дива чи очікують сюрпризи у свій день народження, тому весь святковий тиждень я відчувала, що щось хороше має статися”, — розповідає пані Марія.

Дізналася приємну новину жінка у тій же точці продажу лотерей у Калуші, де купувала свої білети.

“Я повернулася додому неймовірно щаслива, а тут приходить мій брат і каже: “Слухай, я десь прочитав, що у Калуші виграли у “Лото-Забава”, ти часом не купувала лотереї? Може, це тобі пощастило?”. А я йому: “Ну сідай, зараз я тебе здивую!”», – пригадує пані Марія. «Він був шокований новиною. Мабуть, тепер у «Лото-Забава» буде ще один учасник”, — додала вона.

Наразі пані Марія ще не визначилась на що витратить виграну суму, проте запевнила, що це стане чудовим доповненням до її невеликої пенсії.

Головне фото згенероване ШІ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору