Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Підгайчиках ремонтують міст, збудований 60 років тому

На дорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у селі Підгайчики Коломийського району розпочали ремонт моста через річку Турка. Водіїв попереджають, що рух цією ділянкою може бути ускладнений.

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на дорожню службу Прикарпаття.

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області зазначають, що міст в Підгайчиках ремонтують у межах експлуатаційного утримання штучних споруд на автошляхах державного значення області.

Цей міст має довжину 19,5 м, а збудований ще у 1964 році. Відтак у Службі відновлення повідомляють, що він потребує особливої уваги дорожників.

Дорожня служба запланувала зміцнити берегоукріплення опор мосту, провести ремонт гідроізоляції і тротуарів. Ремонтують міст в межах наявних фінансових ресурсів.

Бригади підрядної організації встановили попереджувальні знаки перед мостом. Роботи тривають без зупинки транспортного потоку, тому водіїв закликають із розумінням ставитись до можливих ускладнень у русі та зважати на попереджувальні знаки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору