Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Снятині начальниця ДМС за хабар посприяла у виготовленні закордонних паспортів без черги

У Снятині начальниця ДМС за хабар посприяла у виготовленні закордонних паспортів без черги

Колишню начальницю Снятинського відділу Управління ДМС судили за зловживання впливом. За хабар посадовиця домовилася про виготовлення закордонних паспортів без черги трьом особам.

Пише Інформатор Коломия, посилаючись на zaxid.net.

Як зазначається, жінка, будучи на посаді начальника Снятинського відділу управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області, у травні 2024 року за 2100 грн хабара вплинула на працівників очолюваного нею відділення ДМС і ті без черги виготовили і видали три закордонні паспорти буковинцю, його дружині та доньці.

У вироку суду йдеться, що 28 червня обвинувачена уклала з прокурором угоду про визнання винуватості.

Снятинського районний суд визнав колишню начальницю винною у зловживанні впливом. Їй призначили покарання у виді 42 500 грн штрафу. Жінка також має сплатити 4,5 тис. грн за проведення експертиз. На вирок можуть подати апеляцію.

Як відомо, у травні посадовицю звільнили з посади начальника Снятинського відділу Управління ДМС України в Івано-Франківській області.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору