Коломия До сайту

Коломиянку ошукав “залицяльник”, нібито надіславши їй подарунок

“Залицяльник” з-за кордону нібито надіслав коломиянці посилку, втім її потрібно було оплатити. Жінка скинула на невідомий рахунок чималу суму, але посилки так і не отримала, а “залицяльник” зник.

Як коломиянка потрапила в аферу – розповість Інформатор за даними поліції.

40-річна мешканка Коломийського району впродовж кількох місяців в соцмережі листувалася з невідомою особою, яка представилась військовим США. Невдовзі чоловік повідомив, що надіслав їх посилку з начебто коштовностями та коштами. Та от щоб отримати її, заявниця мала сплатити мито. Не запідозривши шахрайства, коломиянка скинула на невідомий рахунок 40 тисяч гривень. Посилку жінка так і не отримала, а віртуальний залицяльник – зник.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські нагадують, «подарунок з доставленням» – афера, яка діє вже багато років. Здебільшого у неї потрапляють жінки, які знайомляться онлайн. Правоохоронці застерігають, не перераховуйте кошти на невідомі рахунки та завжди пам’ятайте про можливі ризики.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.