Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Яремче на пішохідному переході водій на авто збив двох дітей

У Яремче на пішохідному переході водій на авто збив двох дітей

27 липня у середмісті Яремче під колеса автомобіля потрапили двоє дітей, які йшли по пішохідному переході. Неповнолітні пішоходи отримали травми, їх госпіталізували.

Деталі ДТП розповіли в поліції області, передає Інформатор.

Автоаварія з дітьми-пішоходами трапилась в обід по вулиці Свободи у Яремче. Відомо, що за кермом автомобіля “Фольксваген Пасат” був 71-річний мешканець Тернополя, він рухався у сторону Делятина.

Водій не дотримався безпечної швидкості руху та допустив наїзд на двох дітей, які переходили дорогу на пішохідному переході з ліва на право відносно руху авто.

Під колеса автівки потрапили мешканці Яремче та Микуличина, 12-ти та 13-років. Травмованих дітей доставили до медзакладу.

Водія перевірили на стан алкогольного сп’яніння. Він був тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору