Коломия До сайту

Наступні 3 місяці українцям можуть не вимикати світло: за яких умов

В Укренерго повідомляють, що ситуація в енергосистемі стабілізується. Відтак є надія, що впродовж наступних трьох місяців будуть застосовувати тільки мінімальні обмеження або взагалі не відключатимуть світло. Але є одна умова.

Про це повідомив радник Прем’єр-міністра, заступник голови Наглядової ради НЕК «Укренерго» Юрій Бойко в ефірі телеканалу «Київ», передає Інформатор.

За словами заступника, у найближчі 3 місяці є можливість обійтися мінімальними обмеженнями або без відключень електроенергії взагалі. Це можливо, якщо не буде обстрілів.

«Все, поки що, рухається в рамках тих оцінок, які давали енергетики ще у травні. Ми з вами увійшли в період, коли електроенергії стало більше, температура впала, відповідно – знизилось споживання. Будучи, на жаль, погодозалежними, ми перебуваємо у відносному балансі. Якщо не буде зовнішніх впливів, я думаю, що ми у цьому балансі (а це означає, що якщо якісь обмеження і будуть виникати, то вони будуть незначними) повинні прожити наступні мінімум три місяці», – зазначив Юрій Бойко.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com