Коломия До сайту

У Коломиї в останню путь провели захисника Павла Зозулю

У такий сонячний день коломийська громада в жалобі… місто втратило ще одного відважного чоловіка, захисника Павла Зозулю.

Інформатор щиро співчуває синові, батькам та рідним Героя.

Воїн Павло Зозуля народився народився 13 грудня 1983 року, ще дитиною переїхав жити у Коломию, навчався у Коломийській ЗОШ №4. В дитячі та юнацькі роки був активним хлопцей, займався плаванням, а згодом катався на сноуборді. Після закінчення школи поступив до інституту природних ресурсів.

У 2006 році в нього родився син Владислав. Павло працював будівельником у різних містах західної частини України та в Києві. Свою проботу любив, завжди професійно вдомконалювався.

У 2023 році добровільно вступив до лав ЗСУ  на посаду водія-електрика відділення безпілотних авіаційних комплексів 82-ї окремої десантно-штурмової бригади. Отримавши поранення, після лікування знову повернувся на фронт. За життя дуже любив свою родину… Та 23 липня під час виконання обовʼязків військової служби воїн загинув на Полтавщині…

Сьогодні, 30 липня, місто провело в останню дорогу свого захисника. Коломийни прийшли до церкви священномученика Йосафата, аби помолитися за упокій душі воїна.

В цій жахливій війні Україна продовжує втрачат наймужніших синів та дочок, це непоправна втрата для робити Павла та всієї Коломийської громади.

Вічна пам’ять Герою!