Коломия До сайту

Через напад на працівника ТЦК у Ворохті провели десятки обшуків: порушники отримали підозру

Після сутички між місцевими мешканцями та працівниками ТЦК у Ворохті правоохоронці провели масові обшуки у місцевих мешканців. Кільком чоловікам оголосили підозру. Вони можуть сісти до в’язниці на 5 років.

Деталі публікує Інформатор від поліції області.

Нагадаємо, сутичка між мешканцями селища Ворохта та військовослужбовцями Верховинського РТЦК та СП стався 4 липня. У ході конфлікту 47-річному військовослужбовцю, який на той момент виконував службові обов’язки, невідомі особи завдали декілька ударів в обличчя. Також застосували перцевий балончик, у результаті потерпілий отримав хімічний опік.

Правоохоронці провели одночасно кілька десятків обшуків у Ворохтянській громаді. Вилучили мобільні телефони у фігурантів та інші речові докази, які направили на проведення необхідних експертиз.

Слідчі Слідчого Управління ГУНП В Івано-Франківській області оголосили про підозри чотирьом фігурантам, які вчиняли хуліганські дії.

Правопорушниками виявились місцеві мешканці 40-ка, 37-ми, 29-ти та 20-ти років. Всі раніше не судимі.

Суд невдовзі обере підозрюваним запобіжні заходи. Санкція статті передбачає покарання від обмеження волі до п’яти років до ув’язнення на строк до чотирьох років.

Слідство триває. Процесуальне керівництво у справі здійснює Івано-Франківська обласна прокуратура.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com