Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

6 серпня у Коломиї пройде благодійний концерт «Іскрик» на підтримку 10 ОГШБ “Едельвейс”

Коломийська молодь продовжує створювати ініціативи, аби допомогти нашим ЗСУ, а тому вже втретє у Коломийській філармонії імені О.Козаренка пройде благодійний концерт “Іскрик”. Мета – 10 FPV-дронів для “Едельвейсів”.

Інформатор Коломия розповідає більше про концерт й закликає долучатися для допомоги нашим бійцям.

На “Іскрику” вас чекає незабутній вечір з українські гуртами, та тут не лише про музику, а й про допомогу нашим захисникам. Кошти з придбання білетів одразу конвертуються у дрони, якими наші хоробрі бійці славнозвісної “десятки”  нищитимуть ворога.

Іскрик — це те, що не дає нам погаснути. Цей слоган символізує нашу внутрішню силу. Сьогодні Україна продовжує боротьбу за незалежність, наші Збройні Сили відстоюють наше право на життя у вільній країні. Ми не можемо стояти осторонь і повинні допомагати пришвидшити нашу перемогу. Цим благодійним концертом ми хочемо ще раз нагадати українцям, що ми повинні цінувати наше життя. Наші ЗСУ не дають згаснути, а ми в свою чергу маємо їх підтримувати.”, – діляться організатори концерту.

Дійство розпочнеться 6 серпня о 18:00 у “Соколі” (філармонії).

Придбати квитки можна в Інстаграм “Іскрик” або за номерами телефону:
0 (96) 149 40 69 Настя
0 (73) 125 38 99 Юля

ЩО ВАС ЧЕКАЄ

На сцені для вас виступатимуть талановиті українські виконавці:

РЕЙВАХ – Рок-гурт, який поєднав у своїй творчості суміш гранжу, панку та альтернативного року!

ЧОТИРИ –  Коломийський талант, який грає під акустичну гітару. Його музика наділена унікальним шармом та ніжними мелодіями у стилі «Інді»

Медовий полин це народний панк у всій його красі. Ще один драйвовий гурт, який буде запалювати вас.

THE SOUL DELUSION -ще один чуттєвий гурт, їхні мелодії, як мед на душу, а стиль виконання визначається глибокими, емоційними текстами.

Енджі Крейда  відома своєю унікальною манерою виконання та неповторним стилем виконавицч, що поєднує в собі елементи попу, року та соулу.

А тепер трохи кадрів з минулорічного “Іскрика”, аби ви змогли повністю проникнутися атмосферою благодійного вечора.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору