Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Фекальна помста”: акти вандалізму в Коломиї розслідує поліція | ВІДЕО

У липні в Коломиї бурхливо обговорювали ситуацію із місцевим маркетом, який потерпав від невідомого хулігана. Щонайменше тричі розбійник обливав сходи та стіни магазину фекаліями.

Інформатор Коломия дізнавався деталі інциденту у свідків та поліції.

Смердюче хуліганство відбувалось тричі на вулиці Січових Стрільців. Спершу “жертвою” невідомого став один з продуктових магазинів: вранці його стіни та вхід були облиті відходами, які постікали на сходову частину. Та згодом порушник вирішив “розширитися” й облив одразу кілька маркетів.

За даними від анонімного свідка, ймовірною причиною такого хуліганства могли стати… прострочені продукти, які маркет перестав викидати у смітник поруч приміщення.

Чоловік розповів журналістам Інформатора, що раніше працівники магазину викидали прострочені товари в смітттєвий бак неподалік. Згодом деякі місцеві мешканці за ці продукти змагалися (іноді навіть доходило до сутичок). Сусіди скаржилися на галас, а тому адміністрація маркету вирішила не викидати продукцію у той сміттєвий бак.

Ось так і вийшло, що хуліган, ймовірно, образився на маркет й розпочав свою серію “фекальної помсти”, ніби-то працівники магазину були йому щось винні й зобов’язані викидати прострочку туди, де він звик її брати.

Свідок надав нашому медіа запис камери відеоспостережння, де видно, як 26 липня приблизно о 23:30 до торгових приміщень під’їжджає невідомий чоловік на велосипеді. Після цього він знімає з транспорту відро з відходами й прямує до сходів, які об’єднують кілька комерційних закладів. Далі невідомий сідає на двоколісний і покидає місце злочину. А вже вранці працівники магазинів застали залиті лайном фасадні стіни. Знову довелося відмивати…

У поліції журналістам повідомили, що за фактом хуліганства зареєстрували заяви, наразі правоохоронці намагаються встановити особу за допомогою інших камер відеоспостереження.

Чи вдасться поліції дізнатися, хто шкодить магазинові, – читайте згодом на сайті Інформатор Коломия.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору