Інформатор Коломия

ВЛАДА

Хто і за скільки ремонтуватиме міжквартальні проїзди біля будинків на вулиці Лисенка та Січових Стрільців

На початку червня управління комунального господарства (далі – УКГ) Коломийської міської ради оголосило два тендери на роботи з благоустрою міжквартальних проїздів біля буд. №27, 29 по вулиці Січових Стрільців та біля буд. №2, 16, 20, 22, 26 по вул. Лисенка. Одну з закупівель навіть довелося оголошувати вдруге, адже спершу торги так і не відбулися. 

Інформатор Коломия розповість, хто ж уклав договори з міською радою.

Закупівля на ремонт міжквартальних проїздів між буд. № 16, 20, 22, 26 по вул. Лисенка в м. Коломиї очікуваною вартістю 5 656 883 гривень пройшла досить звично. На участь у торгах подалося два вже добре знайомих місцевому читачеві учасники: ТОВ “ХХІ СТОЛІТТЯ ПЛЮС”, яке запропонувало виконати благоустрій за 5 229 659,00 грн та ТОВ ПБС, яке скинуло в ціні більше мільйона й запропонувало 4 609 957,97 грн. Переможцем торгів оголосили “ПБС”, договір був укладений на початку липня. За ці кошти виконавець має провести підготовчі роботи, зробити дощозливну каналізацію, викласти бруківкою тротуари та заасфальтувати міжквартальні проїзди біля цих будінків.

10 червня УКГ оголосило тендер на ремонт міжквартальних проїздів біля буд. №27, 29 по вулиці Січових Стрільців та біля буд. №2 по вулиці Лисенка, роботи з благоустрою цієї території оцінили в понад 4,5 млн гривень, а на участь тоді подалося 2 учасники: ТОВ “МІСТОБУД”, яке запропонувало 4 526 587 гривень та ТОВ “ХХІ СТОЛІТТЯ ПЛЮС”, їх ціна склала 4 420 033 гривень.

Після розкриття тендерних пропозицій замовник висунув вимогу про усунення невідповідностей товариству “ХХІ СТОЛІТТЯ ПЛЮС”, та згодом закупівлю відмінили, у причинах вказали – відсутність тендерних пропозицій.

Вже 3 липня з’явився ще один тендер на благоустрій цієї ж території. На ділянці, згідно з технічним завданням мають бути виконані підготовчі роботи, серед яких: розбирання асфальтобетонних покриттів, розбирання бортових каменів та поребриків, перевезення сміття до 10 км, улаштування огороджувальних стовпчиків й таке інше. А також виконавець має вмостити нову бруківку.

Договір на роботи уклали з єдиним учасником – ТОВ “МІСТОБУД”, яке запропонувало 4 523 848,94 гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору