Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

У Коломиї діє Клуб збалансованого харчування “FuN Coffee сlub”, де вам допоможуть скласти корисний раціон

Збалансоване харчування – це не лише про схуднення, але й про класне самопочуття та заряд енергії. Щодня наш організм потребує чимало поживних речовин для нормального функціонування органів, м’язів та систем тіла. 

Інформатор поспілкувався з засновницею та консультантом з харчування коломийського Клубу здорового способу життя “FuN Coffee club” Оксаною Мацюк та розповідає вам чимало цікавого.

Перейти на сторінку пані Оксани та дізнатися більше про роботу консультанта та клубу можна натиснувши ТУТ.

Чому вирішили освоїти нову професію та як прийшли до ідеї збалансованого харчування?

“З’явилася така необхідність через погане самопочуття. Напевне, колись я пробувала всі можливі дієти, які були в Інтернеті й, не знаючи цього, я просто добивала свій організм. 15 років тому мені видалили жовчний міхур, тож все життя я мала “сидіти” на таблетках, в якийсь момент це було майже передозування медикаментами. В цей момент і зрозуміла, що потрібно щось змінювати й прийшла до збалансованого харчування. Спочатку хотіла просто “привести себе у порядок”, та коли побачила такі зміни вирішила освоїти професію консультанта по харчуванню й допомогати тим, хто хоче відчути себе впевненішим, здоровішим та красивішим.”

Як прийшла ідея створити Клуб здорового способу життя “FuN Coffee club” та у чому його переваги. 

“Моє близьке оточення одразу почало помічати не лише зовнішні зміни у моєму тілі, але й внутрішні. Я стала більш стресостійкою, добрішою, впевненішою. Тому я вирішила відкрити такий клуб, де люди можуть збиратися, обмінюватися своїми історіями, власним досвідом. Ми однодумці, які націлені на здоровий спосіб життя, на покащення самочуття та здоров’я. У “FuN Coffee club” я кожній людині індивідуально розбираю, чому в неї зараз такий стан, як це подолати. У клуб приходять не лише ті, хто хоче скинути вагу, але й ті, хто хоче її набрати, але з певних причин у них не виходить.”

До слова, у КЗСЖ “FuN Coffee club” проводять не лише консультації та спілкування, але ранкові заняття. Двері клубу пані Оксана відчинає о 8 ранку, в такий час сюди приходять учасники для вправ, а вже о 8:30 стартує зарядка для всього тіла, де коломияни танцюють, виконують вправи для хребта та заряджаються позитивним настроєм на увесь день. Крім того в клубі забезпечують й перший прийом їжі – збалансований сніданок. Учасник клубу може придбати абонемент на 1, 10 або 30 відвідувань.

Детальніше про це на сторінці Оксани Мацюк.

Як відбувається первинний огляд вашого нового підопічного та які інструменти для цього ви використовуєте?

“Перш за все, коли людина приходить у клуб я з нею спілкуюся, ми визначаємо до якої мети вона хоче дійти. Після цього я проводжу огляд за допомогою моєї помічниці – медичного аналізатора, де ввожу вхідні дані клієнта. Така вага показує мені біологічний вік, внутрішній та зовнішній відсоток жиру, відсоток кісткової маси, води і тд.”

Як уникнути зривів під час зміни харчових звичок і чи є ті десерти, які можна вживати з користю для організму?

“З початком здорового харчування у моєму житті я почала випікати десерти без муки і цукру, які мають поживні речовини, клітковину. Такі десерти дають вам енергію, насичують і калорій у них менше, ніж у звичному солодкому”

Спробувати такі “здорові” десерти ви можете у кав’ярні “FuN Coffee”, що неподалік пам’ятника Шевченкові у ценрі Коломиї

Окрім занять у клубі ви також займаєтеся масажем, розкажіть про це детальніше

“Часто у людей є така проблема як застій лімфи, тоді в них є набряки, порушується кровообіг й організм не так ефективно самоочищається. Масаж допомагає вирішити цю проблему, аби в комплексі все пряцювало на відмінно. Сеанси масажу я проводжу в сусідній кімнаті, тож бажаючі можуть записатися на зручний час.”

ДО СЛОВА, РЕКЛАМУ НА САЙТІ ІНФОРМАТОР МОЖНА ЗАМОВИТИ ТУТ:

Адреса редакції: м. Коломия, вул. Січових Стрільців, 23

Телефон для зв’язку: +380 96 545 8237

Електронна адреса: kl.informator@gmail.com

Нагору