Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Замість чистої природи – стихійне звалище. Наслідки дій людини у Тисовому заповіднику

У сучасному світі відпочинок на свіжому повітрі став таким собі трендом, хтось їздить на ретрити, хтось вимикає інтернет й відновлюється у Карпатах, та до одного людина чомусь так і не звикла – берегти наші місця сили. Щонайменше – прибирати за собою.

Інформатор Коломия ділиться фотографіями з Тисового заповідника й закликає мешканців та гостей району не засмічувати природу.

Ботанічний заказник загальнодержавного значення “Княждвірський” займає площу 208 га. Тут впорядковані місця відпочинку, тож можна не тільки насолоджуватися природою, але й посмажити м’ясо та смачно перекусити в альтанках посеред лісу. А облаштовані еколого-пізнавальні стежки відведуть вас до джерела та річки.

Зараз під час прогулянки заповідником можна побачити найбільше в Україні насадження ягідного тису, а ще…купи пустих пляшок, бляшанок з-під алкоголю, обгорток від їжі та, навіть, згадку про ковідні часи – медичну маску, яку хтось “бережно” зав’язав на дерево.

Більше дивіться на фото:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору