Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

На Городенківщині в останню путь провели воїна Бориса Монарху

5 серпня йому мало виповнитися 33, та 4 серпня у Серафинцях попрощалися та провели в останню дорогу нашого Героя, Монарху Бориса Ярославовича, який загинув за волю та незалежність нашої держави.

Інформатор розділяє тугу втрати рідних, близьких та побратимів Бориса.

Старший солдат Монарха Борис Ярославович із села Серафинці захищав Україну на посаді навідника-оператора розвідувального відділення 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”. У війні з російськими окупантами, у результаті бою під час наступально-штурмових дій військових формувань противника, воїн отримав поранення несумісні з життям.

Він загинув 1 серпня 2024 року поблизу населеного пункту Берестове-Виїмка Бахмутського району Донецької області. 5 серпня Борису мало б виповнитися 33 роки…

Вчора, 4 серпня, у рідному селі Героя відбувся чин похорону. Провести мужнього сина України прийшли його односельці, священнослужителі, військовослужбовці, керівництво громади, побратими, однокласники, друзі, найближчі та найрідніші люди.

Борис Монарха віддав за нашу країну найцінніше – своє життя й тепер назавжди буде вписаний в історію боротьби українського народу.

Вічна пам’ять захиснику України…

Нагору