Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті змінили години продажу алкоголю

На Прикарпатті змінили години продажу алкоголю

На Івано-Франківщині внесли зміни до наказу, який встановлює обмеження на торгівлю алкогольними напоями. Години, в які можуть продавати алкоголь, збільшили. Тепер спиртні напої відпускатимуть з 7:00 до 23:00.

Повідомляє Інформатор, опираючись на допис Калуської міської ради.

За новими правилами, торгівля алкогольними напоями і речовинами, виробленими на спиртовій основі, на території Івано-Франківської області дозволена із 7:00 до 23:00. Як і раніше, винятком є продаж таких товарів військовослужбовцям та іншим особам, одягненим у військову форму, однострій та форменний одяг.

Новою редакцією наказу також передбачено заборонити роздрібну торгівлю алкогольними напоями (крім пива) і речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів та включених до Державного реєстру лікарських засобів та дезінфекційних засобів) на території Івано-Франківської області із 23:00 поточної доби.

Нагадуємо, що раніше продаж алкоголю на Прикарпатті був дозволений із 10:00 до 21:00.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору