Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Пасажирка померла у лікарні, троє людей постраждали: деталі автотрощі у Надвірні

Пасажирка померла у лікарні, троє людей постраждали: деталі автотрощі у Надвірні

Поліція встановила деталі моторошної ДТП, яка сталася 8 серпня у місті Надвірна. Водій БМВ виїхав на зустрічну, де зіткнувся із Опелем. Внаслідок лобового зіткнення керманич та троє пасажирів Опеля отримали травми різного ступеня тяжкості. Втім, одна пасажирка померла в лікарні.

Передає Інформатор Коломия.

Автотроща сталася 8 серпня близько 18:10 у Надвірній. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, бригада швидкої та працівники ДСНС.

Відомо, що за кермом автомобіля «BMW X5» був 21-річний мешканець села Стримба. Проїжджаючи пряму ділянку дороги, він не врахував дорожньої обстановки та виїхав на зустрічну смугу руху. Опісля, допустив зіткнення з іншим транспортним засобом «Opel Zafira». Останнім керував мешканець Надвірної, 1965 року народження.

Внаслідок аварії до лікарні доставлено керманича та трьох пасажирів «Opel Zafira». Йдеться про мешканців Надвірної, 64-річна жінка та двоє 16-річних дівчат. Однак, від отриманих травм жінка померла в лікарні.

Водіїв перевірено на факт вживання алкоголю. Результат тверезі.

Слідчі вилучили з місця події транспортні засоби. У справі буде проведено ряд експертних досліджень для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, якщо воно заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору