Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У ДТП на Коломийщині травмувалось 5 людей, серед яких – діти: деталі

У ДТП на Коломийщині травмувалось 5 людей, серед яких - діти: деталі

Як повідомлялося раніше, після обіду 10 серпня біля села Підгайчики зіткнулися два кросовера. Від удару один з автомобілів відкинуло з дороги у поле. В результаті ДТП постраждало 5 осіб, з яких двоє дітей.

Деталі цієї автоаварії від поліції публікує Інформатор Коломия.

10 серпня близько 15:20 сталася ДТП між населеними пунктами Підгайчики та Старий Гвіздець. Відомо, що 46-річний харків’янин на автомобілі «Skoda Kamiq» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Infiniti». Останнім керував 42- річний мешканець Житомира.

У результаті аварії до медичної установи доставили обох керманичів. Також, травми отримали троє пасажирів «Skoda Kamiq» – 37, 17 та 13 років.

Водіїв перевірено на факт вживання алкоголю. Результат – тверезі.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, якщо воно заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору