Інформатор Коломия

ВЛАДА

За півмільйона гривень планують завершити брукування на вул. Довбуша у Коломиї

За півмільйона гривень планують завершити брукування на вул. Довбуша у Коломиї

На частині вулиці Довбуша тогоріч проводились роботи з ремонту тротуарів, на які з місцевого бюджету витратили 1 мільйон гривень. У 2024 році пішохідні доріжки по Довбуша хочуть продовжити викладати бруківкою і на це вирішили виділити ще майже 600 тис грн.

Детальніше розповість Інформатор.

У червні минулого року коломийські комунальники провели закупівлю без використання електронної системи на ремонт тротуарів по вул. Довбуша від будинку №27 і до перетину з вул. Котляревського. Управління комунального господарство уклало договір із фірмою “Альянсбудпроект-ІФ” на 1 809 969 гривень.

Читайте більше: Гроші громади: 87 млн грн з бюджету Коломиї на ТОВ “АВТОМАГІСТРАЛЬ-ІФ”

Згідно договору, роботи мали завершити до 31 грудня 2023 року. Але 29 грудня були внесені зміни до договору, згідно яких ціну було зменшено.

Відтак минулоріч ремонт тротуарів на цьому відрізку вул. Довбуша витягнув з місцевого бюджету 1 023 451 грн.

Цікаво, що згідно договору кошторисний прибуток склав 21 775 грн, ще 11 062 грн – кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій.

скрін додатку до договору

На початку серпня 2024 року УКГ вирішило провести відкриті торги на ремонт тротуарів по вул. Довбуша від будинку № 27 до вул. Котляревського в Коломиї (коригування). Очікувана вартість робіт склала 585 500 грн. Згідно технічної специфікації, підрядник має провести стандартні роботи, викласти пішохідні доріжки не тільки звичайною бруківкою, а й тактильною плиткою.

Початок аукціону запланований на 13 серпня.

До теми: Нехай звучить “бруківка”: за 3 місяці у Коломиї – тендерів на брукування на понад 10 млн грн. І це тільки початок

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору