Інформатор Коломия

ВЛАДА

22 серпня у Коломиї на сесії міськради депутати розглядатимуть 100 питань, більшість – земельні

22 серпня у Коломиї на сесії міськради депутати розглядатимуть 100 питань, більшість - земельні

Постфактум у Коломиї голосуватимуть за визначення дати відзначення Дня міста. У довгому списку питань на серпневій сесії знайдете також реорганізацію садочка “Барвінок”, фінансові плани комунальних медичних закладів і підприємств, а ще – понад 50 питань про продаж чи надання земельних ділянок, зміни цільового призначення, інші питання, що стосуються майна громади.

Серпнева сесія Коломийської міської ради запланована на 10:00 22 серпня 2024 року й має відбутись  в залі засідань (ІІІ поверх ратуші, просп. Грушевського,1).

Інформатор Коломиї подає список питань порядку денного за даними міськради.

  1. Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Коломиї».
  2. Про звернення Коломийської міської ради до голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.
  3. Про затвердження Положення про звання «Почесний громадянин міста Коломиї» та затвердження складу комісії з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Коломиї» у новій редакції.
  4. Про зміни у складі постійних комісій міської ради.
  5. Про день міста Коломиї.
  6. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Коломийська центральна районна лікарня» Коломийської міської ради на 2024 рік.
  7. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Коломийська центральна районна лікарня» Коломийської міської ради за 2 квартал 2024 року.
  8. Про внесення змін до цільової програми «Сприяння закладу медицини вторинного рівня в Коломийській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки».
  9. Про внесення змін до структури та чисельності комунального некомерційного підприємства «Коломийська центральна районна лікарня» Коломийської міської ради.
  10. Про затвердження цільової програми «Сприяння закладу медицини вторинного рівня в Коломийській міській територіальній громаді на 2025-2027 роки».
  11. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Коломийська центральна районна лікарня» Коломийської міської ради на 2025 рік.
  12. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 2 квартал 2024 року комунального некомерційного підприємства «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради Івано-Франківської області».
  13. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.07.2021 р. №959-17/2021 «Про затвердження цільової програми «Боротьба з інфекційними захворюваннями в Коломийській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки»».
  14. Про втрату чинності рішення Коломийської міської ради.
  15. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради Івано-Франківської області» на 2025 рік.
  16. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства Коломийської міської ради «Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІІ квартал 2024 року.
  17. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства Коломийської міської ради «Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2025 рік.
  18. Про затвердження цільової програми «Протидія захворювання та профілактики захворювань в Коломийській територіальній громаді на 2025 – 2027 роки».
  19. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Коломийський клініко – діагностичний центр» Коломийської міської ради на 2025 рік.
  20. Про внесення змін до міської цільової програми «Розроблення та оновлення містобудівної документації Коломийської територіальної громади на 2022 – 2026 роки».
  21. Про надання дозволу на розроблення детального плану території по вул. Полковника Семена Палія, 17, м. Коломия, Коломийська міська територіальна громада, Коломийський район, Івано-Франківська область.
  22. Про надання дозволу на розроблення детального плану території по вул. Володимира Винниченка, 4, м. Коломия, Коломийська міська територіальна громада, Коломийський район, Івано-Франківська область.
  23. Про надання дозволу на розроблення детального плану території по просп. Михайла Грушевського, 94, м. Коломия, Коломийська міська територіальна громада, Коломийський район, Івано-Франківська область.
  24. Про надання дозволу на розроблення детального плану території по просп. Михайла Грушевського, 39, 3, м. Коломия, Коломийська міська територіальна громада, Коломийський район, Івано-Франківська область.
  25. Про визначення розпорядників коштів.
  26. Про затвердження Положення про надання послуги з перевезення людей «соціальне таксі».
  27. Про виконання Програми економічного та соціального розвитку Коломийської міської територіальної громади на 2023 – 2024 роки за І півріччя 2024 року.
  28. Про реорганізацію Коломийського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 5 «Барвінок».
  29. Про надання дозволу на списання основних засобів.
  30. Про внесення змін до програми «Фінансове забезпечення взаємодії Коломийської міської ради та Івано-Франківської квартирно-експлуатаційної частини району на 2022-2024 роки».
  31. Про перейменування Комунального підприємства «Роздрібна торгово-закупівельна база громадського харчування» Коломийської міської ради та затвердження Статуту в новій редакції.
  32. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Зеленосвіт» в новій редакції.
  33. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Зеленосвіт» на 2025 рік.
  34. Про надання згоди комунальному підприємству «ІНВЕСТ» на списання з балансу основних засобів та матеріальних цінностей.
  35. Про погодження комунальному підприємству «Коломиятеплосервіс» вчинення значного господарського правочину.
  36. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Коломиятеплосервіс» на 2025 рік.
  37. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Коломия Паркосервіс» у новій редакції.
  38. Про втрату чинності рішень Коломийської міської ради.
  39. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Полігон Екологія» на 2025 рік.
  40. Про дострокове припинення договору оренди нежитлового приміщення за згодою сторін.
  41. Про доповнення переліку об’єктів комунальної власності Коломийської міської територіальної громади, які підлягають приватизації у 2024 році.
  42. Про надання згоди на зняття з балансу управління земельних відносин та майнових ресурсів Коломийської міської ради нежилого приміщення.
  43. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність нежитлових будівель на бульварі Лесі Українки, 34 у місті Коломиї.
  44. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність нерухомого майна на вулиці Степана Бандери, 2 у місті Коломиї.
  45. Про виконання бюджету Коломийської міської територіальної громади за І-ше півріччя 2024 року (0953000000) код бюджету.
  46. Про уточнення бюджету Коломийської міської територіальної громади на 2024 рік (0953000000) код бюджету.

Земельні питання

  1. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  2. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  4. Про продаж на земельних торгах у формі електронного аукціону права оренди земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом.
  5. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
  6. Про землекористування на площі Ринок, 11.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель у місті Коломиї на проспекті Михайла Грушевського, 1, 1б.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на вулиці Івана Франка.
  10. Про затвердження протоколу засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування.
  11. Про внесення змін до складу комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування.
  12. Про зміну землекористування на вулиці Едельвейсів, 6.
  13. Про землекористування на вулиці Богдана Хмельницького, 4а-2.
  14. Про внесення змін до договорів оренди землі.
  15. Про зміну землекористування на вулиці Гетьмана Івана Мазепи, 210б.
  16. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою.
  17. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою.
  18. Про надання згоди на передачу земельної ділянки в суборенду.
  19. Про поновлення договору оренди землі.
  20. Про надання земельної ділянки в постійне користування.
  21. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
  22. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
  23. Про зміну цільового призначення земельної ділянки на вулиці Родини Крушельницьких, 29.
  24. Про зміну цільового призначення земельної ділянки на вулиці Олекси Довбуша, 149-а.
  25. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
  26. Про зміну цільового призначення земельних ділянок.
  27. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
  28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Полковника Семена Палія, 30.
  29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Миколи Леонтовича, 32.
  30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  31. Про зміну цільового призначення земельних ділянок в селі Королівка.
  32. Про надання земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  33. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  34. Про надання земельної ділянки у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  35. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  36. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  37. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  38. Про надання земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд у селі Саджавка.
  39. Про надання земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в селі Товмачик.
  40. Про надання земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.
  41. Про надання земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд в селі Шепарівці.
  42. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  43. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  44. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  45. Про надання земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  46. Про надання земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  47. Про надання земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  48. Про внесення змін у рішення Коломийської міської ради.
  49. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної частки (паю).
  50. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної частки (паю).
  51. Про надання в оренду земель сільськогосподарського призначення невитребуваних земельних часток (паїв).
  52. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  53. Про надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд
  54. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору