Коломия До сайту

Нетверезий чоловік в одному з ресторанів Тисмениці погрожував гранатою

51-річний місцевий мешканець Тисмениці в нетверезому стані вчинив конфлікт з відвідувачами ресторану, погрожуючи застосувати гранату. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на поліцію області.

Правоохоронцям надійшло повідомлення від переляканих мешканців Тисмениці близько 22:00. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група. Слідчі встановили, що житель Тисмениці у стані алкогольного сп’яніння кричав та ображав відвідувачів закладу, а також наніс тілесні ушкодження 31-річному чоловікові. При цьом відкрито демонстрував предмет, зовні схожий на бойову гранату Ф-1.

Згодом, хуліган втік, а боєприпас викинув, який потім знайшли неподалік місця події. За силової підтримки спецпризначенців КОРД правопорушника невдовзі затримали за місцем проживання. Слідчі йому уже оголосили про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від обмеження волі до ув’язнення на строк від 3 до 7 років.

Наразі тривають слідчі дії. За участі працівників вибухотехнічної служби ГУНП в Івано-Франківській області боєприпас вилучили та направили на експертизу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com