Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Штани “кікімори” та шльопанці: двоє прикарпатців через гори чимчикували в Румунію

Вчора, 12 серпня, прикордонники затримали чергових порушників державного кордону. Лише за останню добу прикордонникам відділення “Богдан” Мукачівського загону вдалось затримати 15 чоловіків, які намагались незаконно потрапити до Румунії. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Найближчими до своєї цілі були двоє чоловіків – мешканці Харківщини та Донеччини, їх затримали за 50 метрів до кордону з Румунією. Ще двох порушників з Донеччини затримали на відстані 100 метрів до рубежу, а також їх “послідовників” – двох прикарпатців.

Деякі з порушників добре підготувались, одягнувши камуфляжні штани “кікімори” та футболки, а інші “мандрували” горами просто в шльопанцях. Майже всі з “підкорювачів” гірських вершин були не підготовлені до маршруту, який проклали власноруч за допомогою онлайн-карт. В них не було достатнього запасу води та їжі. Йдучи по кілька днів до кордону, чоловіки не розуміли на яку небезпеку себе наражають.

Стосовно затриманих склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скерували до суду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору