Коломия До сайту

У Коломиї сталась ДТП на вул. Лисенка, водій втік з місця аварії

У понеділок понад вечір аварія трапилась на вул. Лисенка. Сильних пошкоджень зазнав легковик марки Audi. На щастя, люди в ДТП не постраждали.

Повідомляє Інформатор Коломия.

Правоохоронці, що прибули на місце зіткнення, кажуть, що зіткнення між легковиками Audi A4 та Renault Megan Scenic трапилось 12 серпня близько 16:52  на вул. Лисенка. Поліцейські встановили, що водій Audi A4 не вибрав безпечної швидкості руху, а тому не зміг проконтролювати рух автомобіля та безпечно ним кермувати, а ще не дотримався безпечного інтервалу. Як результат – зіткнувся з Renault Megan Scenic, що рухався зустрічною смугою. За кермом цього авто був коломиянин.

У наслідок зіткнення обидва автомобілі отримали механічні пошкодження. Водій Audi A4 після зіткнення місце пригоди покинув. Автомобіль АUDI було поміщено на майданчик тимчасового зберігання затриманих т/з Проводяться заходи щодо встановлення водія.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com