Коломия До сайту

Влада Коломиї таки не передумала реорганізувати садочок “Барвінок”

Рішення про реорганізацію садочка №5 “Барвінок”, що на вул. Карпатській, розглядатимуть депутати Коломийської громади на сесії 22 серпня. 

Що ж саме планують в ратуші зробити із садочком “Барвінок” – розповість Інформатор Коломия.

Реорганізація ясел-садка №5″Барвінок”, що на вул. Карпатській у Коломиї, передбачає припинення діяльності  цього закладу дошкільної освіти (далі – ЗДО) як окремої юридичної особи і приєднання до Коломийського ліцею №5 імені Т.Г. Шевченка Коломийської міської ради.

Якщо депутати схвалять це рішення, то на черзі – зміни в реєстрації, інвентаризація та інші заходи.

Начальниця управління освіти Коломийської міськради Марія Козловська запевнює, що реорганізація не передбачає ні скорочень груп, ні звільнення працівників. Діюча директорка ЗДО “Барвінок” Леся Любомирівна Іванишин перейде на посаду заступника директора ліцею №5. Тим часом реорганізація навіть спростить процедуру користування укриттям цього садочка, адже підвальне приміщення під час повітряних тривог служить прихистком для учнів гімназії №7, яка є філією ліцею ім. Шевченка.

Що ж до укриттів у закладах освіти, то проблема наразі є і в згаданому ліцею №5, і в ліцею № 1 Коломиї. Проте у селах ситуація ще складніша. Детальніше читайте у статті В яких селах Коломийської громади нема укриттів для дітей | Бачення влади, як подолати проблему

Про те, як просуваються роботи в укриттях для дошкільнят й учнів Коломийської громади – читайте згодом на нашому сайті.

До теми читайте також Наразі ні тиру, ні укриття: ситуація у ліцею №1 Коломиї або дивіться відео

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com