Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

17 серпня в Ценяві стартує волонтерський відбудовчий табір БУР

17 серпня в Ценяві стартує волонтерський відбудовчий табір БУР

Цієї суботи, 17 серпня, в с.Ценява розпочнеться волонтерський відбудовчий БУР-табір від молодіжної організації “Будуємо Україну Разом – БУР”.

Розповідає Інформатор Коломия, посилаючись на Оздоровчий центр “Тепло крилатої душі”.

На БУР-табір з’їжджається молодь з усієї України, адже на ньому поєднане будівниче волонтерство та культурно-освітня програма. Тобто на кожного учасника чекатимуть цікаві лекції, різноманітні майстер-класи та екскурсії, а також спілкування в колі однодумців.

У Ценяві волонтери з різних куточків України планують облаштувати оздоровчий центр для ветеранів “Тепло крилатої душі “, який у 2022 році заснувала матір Героя України, льотчика, Степана Тарабалки. Ветерани, члени сімей загиблих та безвісти зниклих бійців, а також ті, хто отримав поранення матимуть можливість пройти реабілітацію в цьому центрі.

Всі охочі можуть долучитись до табору, й таким чином підсилити власну громаду й віддячити захисникам. БУР-табір розпочнеться 17 серпня о 16:00 в с. Ценява по вул. Зелена, 1а. Триватимуть волонтерські роботи до 27 серпня. Долучитись до робіт можна й на кілька годин протягом дня.

БУР-табір організовуються в межах програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку Usaid та виконується IREX у партнерстві з “Будуємо Україну Разом”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору