Інформатор Коломия

ВЛАДА

Коломия закупила два десятка квадрокоптерів

Коломия закупила два десятка квадрокоптерів

Коломийська міська рада провела закупівлю 20-ти “мавіків” трьох типів. Днями з переможцем уклали договір на майже 1,7 млн грн. Це друга закупівля дронів міською радою Коломиї від початку року.

Пише Інформатор Коломия.

У липні 2024 року Коломийська міська рада оголосила тендер на придбання 20 квадрокоптерів: 5 шт DJI Mavic 3T Thermal, 5 шт DJI Mavic 3 Classic та 10 шт DJI Mavic 3 PRO. Очікувана вартість закупівлі становила 2,3 млн грн.

В ході торгів ціну зменшили на понад 600 тис грн. Відтак договір із переможцем тендеру уклали на 1 679 000 грн. “Мавіки” мають доставити до 20 вересня цього року.

Як повідомив міський голова Коломиї, ці квадрокоптери зараз необхідні воїнам з коломийського 77-го батальйону територіальної оборони.

До слова, від початку цього року Коломийська міська рада провела дві закупівлю дронів. У січні за запитом військових міськрада Коломиї придбала 750 9-дюймових дронів-камікадзе на майже 15 млн грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору