Коломия До сайту

Громада Отинії провела в останню дорогу воїна Василя Назарука

У день Успіння Пресвятої Богородиці до рідної Отинійської громади “на щиті” повернувся воїн Василь Назарук, який загинув на Харківщині. Сьогодні, 16 серпня, відбувся чин похорону військовослужбовця.

Інформатор щиро співчуває всім рідним, близьким, побратимам полеглого захисника, усім, хто знав Василя Назарука, зігрівався його добрим словом і надихався його мужністю.

Василь Назарук народився 22 липня 1978 року, жив у Отинії. На фронт чоловік мобілізувався 28 лютого 2023 року. Василь Назарук служив водієм автомобільного відділення мінометної батареї 42 окремої механізованої бригади. Він залишив мирне життя, бо покликав обов’язок чоловіка, громадянина, воїна – боронити рідну землю від навали російських окупантів. За час служби українському народу, Василь, починаючи із 2023 року, був на захисті суверенітету та територіальної цілісності України, пройшов безліч надважких випробувань, та знову і знову повертався для оборони Батьківщини на передову.

Був відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

10 серпня 2024 року під час обстрілу FPV-дроном противника отримав поранення несумісні із життям поблизу населеного пункту Стариця, Чугуївського району Харківської області.

Сім’я втратила рідну людину, друзі – хорошого товариша, Отинійщина та Україна – Героя…

Сьогодні у селищі Отинія, родина, друзі, бойові побратими та небайдужі жителі громади у скорботі та молитві, низько схиливши голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України, провели в останню земну дорогу Василя Назарука.

Вічна памʼять Герою…

 

Фото Отинійська селищна рада