Коломия До сайту

Шлюбна афера: як прикарпатець намагався нелегально втекти за кордон

У пункті пропуску Шегині прикордонники 7 Карпатського загону затримали подружжя з Прикарпаття, яке вдавало закоханих. Все задля того, щоб чоловік зміг успішно перетнути кордон. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на ДПСУ.

Як виявили прикордонники “іскра” між чоловіком і жінкою з’явилась лише задля однієї цілі – для виїзду чоловіка закордон, адже його “кохана” має 3-тю групу інвалідності.

Пара до останнього проявляла акторську майстерність та вдавала закоханих. Однак, потім чоловік розповів, що насправді це його коханка, з якою він таємно побрався, щоб про це не дізнались в його дівчина та в рідному селі. З новою обраницею він їхав до Польщі буцімто на постійне проживання. Проте, “рідний чоловік” не зміг навіть сказати, як його “дружину” по-батькові.

Відтак, “подружню пару” з Прикарпаття на кордоні викрили, а оперативні співробітники 7 прикордонного Карпатського загону направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com