Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї судять колишнього директора ліцею №1 Мирослава Граба

У Коломиї судять колишнього директора ліцею №1

У суді розглядається справа щодо колишнього директора Коломийського ліцею №1 Мирослава Граба за вчинення кримінального правопорушення.

Довідався Інформатор.

13 серпня у Коломийському міськрайонному суді відбулося судове засідання щодо екс-директора ліцею №1 Граба Мирослава Васильовича. Його обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.368 КК України. Йдеться про прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Тобто колишнього директора звинувачують у хабарництві.

Справу розглядає суддя Беркещук Б.Б.

Нагадуємо, директор Коломийського ліцею №1 Мирослав Граб пішов з посади у липні цього року. За його словами, він написав заяву за власним бажанням і додав, що причиною такого рішення стали проблеми зі здоров’ям.

“Ніякого тиску з боку влади, я написав заяву з власного бажання, звільнений за згодою сторін”,тоді прокоментував Інформатору своє звільнення Мирослав Граб.

Наші журналісти намагалися взяти коментар у пана Мирослава щодо відкритої справи, але зв’язатися з ним не вдалося.

Інформатор буде моніторити розгляд даної справи. Деталі читайте згодом на нашому сайті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору