Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Столітня гуцулка: Ангелина Паламар з Шешорів відсвяткувала поважний ювілей

Столітня гуцулка: Ангелина Паламар з Шешорів відсвяткувала поважний ювілей

16 серпня свій ювілейний день народження відзначила довгожителька із села Шешори, що на Косівщині. Паламар Ангелині Омелянівні виповнилося рівно 100 років. Дожити до такого віку заслуговує далеко не кожний. Доля пані Ангелини не була легкою, але сьогодні вона зберігає оптимізм і вірить у перемогу України.

Інформатор Коломия щиро вітає Ангелину Омелянівну. Бажаємо в добрі та здоров’ї зустріти відновлений мир в Україні. Многая літа!

На життєвій стежині Ангелини Паламар не обійшлося без важких випробувань. На сторінці Косівської РВА поділилися кількома фактами з життя довгожительки.

В юнацькі роки вона доєдналася до лав Української Повстанської Армії, була зв’язковою підпілля. За свою відданість Україні пройшла крізь жорна більшовицьких катівень, чотирнадцять довгих років відбувала покарання у холодному Сибіру.

Та нелюдські катування радянського режиму, тортури дізнання, важка праця на чужині не зламали сталеву волю пані Ангелини: вона вистояла, вижила, продовжила рід незламних українців, крізь роки пронесла любов та віру в Україну, її становлення як могутньої держави сильних духом людей.

Все своє свідоме життя Ангелина Омелянівна віддала боротьбі за нашу державність та незалежність. Тож і сьогодні її болить доля рідної держави, переживає жінка за майбутнє нації, за свободу українців від російського ярма.

Своєю життєвою нивою ювілярка, попри свій поважний вік, впевнено крокує із любов’ю до України у серці, із твердою вірою у перемогу у душі, із молитвою за воїнів ЗСУ на вустах.

16 серпня 2024 року Ангелина Паламар бадьоро зустріла своє століття у колі рідних та близьких людей. Вітали ювілярку із днем народження представники місцевої влади, численні гості із Коломиї, духовенство, односельчани та всі, хто цінує жінку за свідомий вибір в юності, нелегке життя, яке вона гідно проживає.

І ми вітаємо цю сильну та поважну жінку та бажає дочекатися нашої перемоги та прожити ще не один рік під мирним небом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору