Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Сьогодні Печеніжинська громада зустріне молодого Героя Максима Лесюка

Молодий офіцер, випускник Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, командир розвідувальної групи 22-річний Максим Лесюк із Княждвора віддав своє життя за Україну в бою із російським окупантами. Сьогодні, 19 серпня, скорботний кортеж з тілом молодого воїна вирушить з Коломиї до рідного села. 

Максим – випускник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Він свідомо вибрав свій шлях боротьби з російським агресором, усі роки навчання був надзвичайно дисциплінованим, мотивованим, сміливим, відзначався лідерськими якостями. Цього року в червні, одразу після закінчення академії, ступив на складний шлях боротьби, попри свій такий молодий вік, він боровся за нашу землю та наше майбутнє. Його мужність, патріотизм та відданість Батьківщині є прикладом для всіх нас та для майбутніх поколінь України.

Командир розвідувальної групи, лейтенант Максим Лесюк загинув 13 серпня в районі населеного пункту Вовчанськ Харківської області захищаючи Україну та кожного з нас, тому всією громадою зустріньмо нашого воїна.

Сьогодні, 19 серпня, орієнтовно о 12:00 год. скорботний кортеж з тілом Героя вирушить з м.Коломия до нашої громади в село Княждвір.

Просимо вийти на вулиці, створити “живий” коридор та провести Максима останньою дорогою додому. 

Висловлюємо щирі співчуття старості села Княждвір Василю ЛЕСЮКУ та його сім’ї з приводу загибелі сина. Сили, витримки та Божої допомоги у цьому страшному випробуванні.

Нагору