Інформатор Коломия

ВЛАДА

Влада Коломийської ТГ продає в Іванівцях магазин з аукціону

Господарський магазин у селі Іванівці днями виклала на аукціон Коломийська міська рада. За 125,6 м² хочуть отримати щонайменше 344 544 грн ( 8300$). Для подачі заявок на участь в продажу мана громади організатори виділили менше 10-ти днів.

Інформатор Коломия розповість деталі майбутньої приватизації комунального майна.

Переглянути аукціон можна ТУТ

Нежитлова будівля за адресою вул. Центральна, 15б  у селі Іванівці Коломийського району раніше слугувала для потреб місцевого господарського магазину. Згідно класифікатора ця нерухомість може бути викорастана як приміщення під діяльність не лише магазину, але й аптеки, перукарні, хімчистки, пральні, лікарняного чи фізкультурного оздоровчого закладу.

Стан будівлі не на висоті: конструктивні елементи потребують поточного та капітального ремонту. А на стінах видніються тріщини. Проте тут є електропостачання, автономне опалення, вентиляція, кондиціонування, а також проведено Інтернет.

Запланований аукціон на 12:40 26 серпня. Подати свої заявки на участь можна напередодні – до 20:00 25 серпня. Деталі ТУТ.

Стартова ціна за 125,6 м² сягає 344 544 грн. В ході аукціону учасники можуть піднімати ставки.

Контактна особа по цьому лоту Галина Джоголик, тел. 099 19 31 542.

Нагадаємо, що трираундовий англійський аукціон відбувається так:

Ще до початку аукціону учасники подають свої закриті цінові пропозиції, не знаючи, чи є ще конкуренти та не бачачи ставок одне одного. Той, хто зробив найвищу закриту ставку, має право останнього ходу в кожному з раундів. Це дає йому найвищі шанси на перемогу.

Протягом трьох раундів, які тривають по 3 хвилини учасники змагаються за лот та підвищують свої ставки. Коли аукціон завершується, вся інформація про учасників розкривається.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору