Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

ДТП у Надвірній: літній чоловік загинув після наїзду мотоцикла

ДТП у Надвірній: літній чоловік загинув після наїзду мотоцикла

Вчора, 19 серпня, близько 14:15 у Надвірній трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої загинув 76-річний місцевий мешканець. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на поліцію області.

Водій автомобіля «ВАЗ 2101» зупинившись на правому краї проїжджої частини, вийшов з машини та переходив дорогу. В цей момент назустріч йому рухався мотоцикліст, який наїхав на чоловіка.

У результаті ДТП 76-річний пішохід, мешканець Надвірної, від отриманих травм помер по дорозі до лікарні. Водія мотоцикла та його пасажира госпіталізували, обоє виявились мешканцями села Гвізд – 2008 та 2006 років народження. Під час зіткнення вони впали на проїжджу частину дороги. Водій двоколісного транспорту був тверезий.

Наразі проводяться експертизи, які мають встановити остаточні причини аварії. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

За фактом ДТП розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).

Поліція Прикарпаття вкотре нагадує про важливість неухильно виконувати вимоги Правил дорожнього руху. Зокрема бути уважними за кермом, дотримуватись безпечної швидкості руху, дистанції та інтервалу та не порушувати правила обгону, проїзду пішохідних переходів та перехресть.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору