Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянин, який розповсюджував у парку наркотики, має відсидіти у в’язниці 6 років

38-річний місцевий мешканець протягом кількох місяців незаконно збував у парку в Коломиї небезпечний наркотик. В його домі також знайшли гранату. За це коломиянин отримав 6 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Деталі публікує Інформатор від обласної прокуратури.

Доведено, що 38-річний мешканець Коломиї у березні-травні 2023 року незаконно збував у місцевому парку особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Правоохоронці затримали зловмисника та провели обшук за місцем його проживання. Відтак звідти вилучили канабіс та бойовий припас – гранату Ф-1.

За публічного обвинувачення прокурорів Коломийської окружної прокуратури 38-річного чоловіка визнано винним у незаконному зберіганні та збуті  наркотичного засобу, а також у зберіганні бойового припасу – гранати  Ф-1  (ч.  2 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України).

Йому призначено покарання – 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою. Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору