Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті перевірятимуть якість повітря та води через масштабну пожежу в Тернополі

Цієї ночі ворог атакував промисловий об’єкт в сусідній Тернопільській області, де виникла масштабна пожежа. Для моніторингу повітря та води на Прикарпатті направлено 4 групи швидкого реагування.

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на генеральний директор у Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Руслан Савчук.

Групи швидкого реагування працюватимуть в Івано-Франківську, Бурштині, селі Нижнів та поблизу Городенки. Фахівці зазначають, що ситуацію тримають під контролем.

ОНОВЛЕНО 

Станом на 16:30 20 серпня моніторинг якості повітря засвідчив, що стан довкілля в межах норми.

“За результатами відбору проб атмосферного повітря в обласному центрі, у селах Бишів та Нижнів, а також між селами Поточище і Семаківці перевищення гранично допустимої концентрації шкідливих речовин, зокрема, вуглецю оксиду, азоту діоксиду, ангідриду сірчистого, формальдегідів, не зафіксовано”, – йдеться у повідомленні Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору