Коломия До сайту

На сесії міської ради проголосують за присвоєння звання “Почесний громадянин міста Коломиї” 26 захисникам

В четвер, 22 серпня, на сесії міської ради проголосують за присвоєння звання “Почесний громадянин міста Коломиї” 26 захисникам, які загинули, захищаючи свободу України. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на Коломийську міську раду.

За виняткову мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України хочуть присвоїти це звання учасникам бойових дій, які брали безпосередню участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації. Зокрема, йдеться про бійців:

Які пільги для “почесних громадян Коломиї”

Особа, якій присвоєно звання «Почесний громадянин міста Коломиї», користується на території міста Коломиї такими пільгами:

– зменшенням на 50% оплати за комунальні послуги (оплата за житло, електроенергію, водопостачання і водовідведення, газ в межах загально встановлених норм споживання) та користування телефоном;

– правом безкоштовного проїзду в міському транспорті (за винятком таксі).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com