Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Під час атаки шахедів у вікно ресторану Івано-Франківська влучила куля | ВІДЕО

Під час атаки шахедів у вікно ресторану Івано-Франківська влучила куля | ВІДЕО

Цей випадок – кращий доказ твердження, що під час повітряної тривоги не варто прохолоджуватися біля вікон. 21 серпня під час атаки ворожих дронів у вікно ресторану Івано-Франківська влучила куля. Місцевий блогер Дмитро Варварук у своєму Інстаграмі поспішив поділився фото та відео з потрощеним вікном ресторану. Каже, зайшов сюди пообідати.

Інформатор Коломиї очікує офіційної інформації від правоохоронців про цей випадок. А тим часом наші колеги з Інформатора Івано-Франківськ взяли коментар у блогера, як то було.

Як повідомляв у сторіс блогер, неподалік від нього сиділо багато дітей, вчителька та вихователька. Також Варварук жартував, що стріляли в нього. Та, зрештою, у коментарі журналістам Дмитро таки уточнив, що вбивати його не збирались.

Повну версію коментаря ви можете переглянути у телеграм-каналі.

Адміністратор закладу каже, що швидку викликали для дівчини, яка поранила ногу. На місці працює слідчо-оперативна група. Очікуємо деталі від поліції, оскільки наразі є тільки припущення й заяви очевидців.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

 

Нагору