Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

За добу рятувальники двічі залучались до пошуково-рятувальних робіт в горах

За добу рятувальники двічі залучались до пошуково-рятувальних робіт в горах

Вчора, 21 серпня, рятувальникам надійшло два повідомлення про те, що мешканка Хмельниччини й Львівщини отримали травми нижніх кінцівок та не можуть самостійно продовжувати рух.

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на рятувальників області.

Ворохтянські рятувальники були залучені для проведення пошуково-рятувальних робіт. Встановивши місце знаходження травмованої, надали домедичну допомогу. Жінку, 1958 року народження, транспортували до підніжжя гори та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Також, в цей день, гірські рятувальники ще раз залучались до допомоги туристам. Відтак, жителька Львівщини,1995 року народження, травмувала нижню кінцівку поблизу водоспаду Гук. Ворохтянські рятувальники також надали їй допомогу та супроводили до бази Заросляк.

В ДСНС вкотре наголошують не вирушати в гори без знання місцевості та недостатньої підготовки до маршруту. А також не переоцінювати свої фізичні можливості, користуватися відповідним екіпіруванням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору