Коломия До сайту

Незабуті: два роки тому загинув захисник з Коломиї Олександр Негрич

24 серпня 2022 року поблизу села Благодатне Баштанського району Миколаївської області загинув відважний воїн з Коломиї Олександр Негрич. 

У річницю загибелі Інформатор Коломия згадує історію Героя, який віддав життя за нашу незалежність.

Олександр народився 5 січня 1980 року. Він був єдиним сином у сім’ї, начався майбутній військовий у 9 школі. З дитинства проявляв лідерські якості та був кмітливим, активно займався спортом. Після закінчення школи здобував освіту в Коломийському політехнічному коледжі.

У віці 18-ти років його призвали на військову службу, яку він проходив у Криму. Згодом працював а Коломийській швейній фабриці, на заводі “КРП”. Одружився з Тетяною, через деякий час у подружжя народилася донька Анастасія.

В перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну, не вагаючись, приєднався до війська в складі 63-ї окремої механізованої бригади.

Загинув Олександр в День Незалежності України, 24 серпня 2022 року, від ворожої міни під час бою поблизу села Благодатне Баштанського району Миколаївської області. Похований на Алеї Слави у місті Коломия.

Рішенням Коломийської міської ради від 19.12.2022р. Олександру Негричу присвоєно звання «Почесний громадянин міста Коломиї (посмертно). В Героя залишилися дружина Антоніна, батько Сергій, діти, близькі і найрідніші.

Вічна та світла пам’ять Герою…