Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В Коломиї відзначили 33-тій День Незалежності України

24 серпня 1991 року на позачерговій сесії Верховної ради народні депутати ухвалили Акт проголошення незалежності України, який в себе на коліні написав дисидент Левко Лук’яненко. Згодом, 6 грудня 1991 року, понад 90% українців підтвердили своє бажання жити в незалежність країні. Відтак, в Коломиї провели захід з нагоди цього визначного для українців дня.

Інформатор Коломия ділиться фотографіями з урочистостей в Коломиї до Дня Незалежності нашої неньки.

Урочиста академі «Незалежність, виборена віками»! розпочалась хвилиною мовчання та Державним Гімном України о 9:00 біля пам’ятника «Борцям за волю і незалежність України». Священослужителі та присутні помолились за світле майбутнє України, а також за наших воїнів.

Після спільної молитви, начальниця управління культури та туризму вручила подяки з нагоди Дня Незалежності України коломийським митцям. Зокрема: Гайдейчуку Василю, Ярмоленко Ірині, Березовській Мирославі та Василовській Софії.

Закрили урочистості Державним Гімном та флешмобом від наймолодших учасників акції.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору