Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Всіх учасників музичного гурту з Прикарпаття мобілізували

Всіх учасників музичного гурту з Прикарпаття мобілізували

Відомий музичний гурт “Будьмо” з Івано-Франківщини, який неодноразово виступав у Коломиї із благодійними концертами, усім складом приєднався до лав Збройних сил України. Як повідомляють, учасникам гурту вручили повістки після виступу 21 серпня.

Передає Інформатор Коломия.

Як повідомляє “Галицький кореспондент”, музикантам вручили повістки 21 серпня після виступу в Калуші. Після цього вони пройшли військово-лікарську комісію (ВЛК) в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні, яка працює цілодобово.

Лідер гурту Ростислав Коваль підтвердив, що усі учасники вокального колективу вступили до лав ЗСУ.

“У цей нелегкий час для нашої держави, ми свідомо прийняли рішення вступити до лав Збройний сил України! Від сьогодні ми солдати 102 ОБрТрО!” – пише фронтмен.

Гурт “Будьмо” з Івано-Франківська виступав із благодійними концертами на підтримку ЗСУ в багатьох містах України.

“За плечима 279 благодійних концертів у підтримку ЗСУ! Ми обіцяємо, що і надалі будемо тішити Вас новими піснями і віримо, що зможете нас побачити на сцені, але вже у новому амплуа! Дякуємо за вашу підтримку! Віримо у нашу перемогу. Слава Україні! Героям Слава”, – додав Ростислав Коваль.

Зазначається, що благодійні концерти на підтримку ЗСУ, які мали відбутися 23 та 25 серпня, скасовані.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору