Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Освідчення в особливий день: вночі, під час “Гамлета”, на горі Піп Іван… | ФОТО

Освідчився вночі під час "Гамлета"на горі Піп Іван | ФОТО

Актори славного Івано-Франківського театру виразні не лише неймовірними постановками, але й прогресивним підходом. У День Незалежності вони дали виставу “Гамлет” на горі Піп Іван. Теракотовий місяць, неймовірна атмосфера… складно придумати кращий момент, аби запропонувати руку й серце своїй обраниці. Саме це й зробив гірський рятувальник.

Про гарне розповість Інформатор Коломия за даними Правди.ІФ

Івано-Франківський академічний драмтеатр щороку дає виставу на одній з вершин Карпат до Дня Незалежності України. Цьогоріч справа була на горі Піп Іван Чорногірський. Під неймовірним небом актори представили свого “Гамлета”.

Фото – Правда. ІФ

Як і годиться, гірські рятувальники супроводжували на вершину театральну трупу, спеціалістів по звуку, світлу, а ще журналістів і глядачів.

Цього року вистава була особливою, адже один із прикарпатських рятувальників вирішив освідчитись своїй коханій у дійсно магічній атмосфері. Дівчина відповіла “Так!”.

Бажаємо щасливого сімейного життя майбутнім молодятам!

Фото – Правда. ІФ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору