Здається, людство вже перепробувало всі способи приготування картоплі. Але печена на вогні – без сумніву топовий варіант.
Нині Інформатор Коломия пропонує вам спробувати щось новеньке.
Для приготування картоплі за принципом шашлику треба зовсім мало:
- власне картопля (скільки годні з’їсти)
- бекон (то таке сало, де м’яска 50%)
- сіль, перець
- мангал з вугіллям або дровами
Спосіб приготування:
Картоплю нарізати на великі кавалки, бекон – на трохи вужчі смужки.
А тоді це все нанизати на шампур почергово. Посолити, поперчити і файнесенько завити у фольгу. Ті, хто мають час і натхнення, можуть дрібко ускладнити собі задачу і зробити надрізи на кавальчиках картоплі.
Далі справа ще простіша – кладемо у жар і тримаємо до готовності. Перевірити, чи мандибурка зготувалась, можна звичайним сірником (тицяйте, ясна річ, крайчиком без сірки).
М’яка? Тоді розгортайте фольгу і дозвольте диму-жару трохи обдати ваш картопляний шашлик, аби хрумтіло і манило ароматом.
Смачного!