Коломия До сайту

Рецепт картоплі з беконом на шампурі | Простіше простого

Здається, людство вже перепробувало всі способи приготування картоплі. Але печена на вогні – без сумніву топовий варіант. 

Нині Інформатор Коломия пропонує вам спробувати щось новеньке.

Для приготування картоплі за принципом шашлику треба зовсім мало:

Спосіб приготування: 

Картоплю нарізати на великі кавалки, бекон – на трохи вужчі смужки.

А тоді це все нанизати на шампур почергово. Посолити, поперчити і файнесенько завити у фольгу. Ті, хто мають час і натхнення, можуть дрібко ускладнити собі задачу і зробити надрізи на кавальчиках картоплі.

Далі справа ще простіша – кладемо у жар і тримаємо до готовності. Перевірити, чи мандибурка зготувалась, можна звичайним сірником (тицяйте, ясна річ, крайчиком без сірки).

М’яка? Тоді розгортайте фольгу і дозвольте диму-жару трохи обдати ваш картопляний шашлик, аби хрумтіло і манило ароматом.

Смачного!