Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Деталі масованої атаки на Україну 26 серпня

Деталі масованої атаки на Україну 26 серпня

Обстріл України ворог розпочав із масової атаки дронами після опівночі 26 серпня. По 06:00 з’явились офіційні повідомлення про ракети, що прямують на Україну. Ворог бив ракетами Х22, Х101, калібрами, кинжалами. Є поранені та загиблі. Частина населених пунктів знеструмлена.

Повідомляє Інформатор.

Повідомлення про вибухи й роботу української ППО стосувались Київщини, Полтавщини, Харківщини, Запоріжжя, Вінничини, Одещини, Житомирщини, Хмельниччини, Волині, Рівненщини, Львівщини, Тернопільщини та Прикарпаття.

Хроніка:

04:43 В повітряному просторі рф зафіксовано активність 11 бортів Ту-95МС!

06:29 – повідомлення Повітряних сил України  про швидкісну ціль з Чорного моря в напрямку півдня Одещини.

07:23 – Пуски “Калiбрів” з Чoрного моря

07:47 – В повітрі 6 літаків Ту-22М3.

09:03 – Зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка.

09:03 – Укренерго надав розпорядження ввести екстрені відключення світла. Звертаємо увагу, що під час екстрених відключень графіки, які можуть бути прогнозовані заздалегідь, – не діють.

після 09:20 повідомлень про рух керованих ракет відсутні, але залишалась загроза від ворожих БПЛА.

10:03 – Через масований обстріл військ рф сталося декілька знеструмлень на об’єктах Укрзалізниці у різних регіонах – Укрзалізниця

10:04 – У Києві розгорнуть Пункти Незламності у зв’язку з введенням екстрених відключень світла — КМВ.

10:14 – Після масованої ракетної атаки в енергетиці «складна» ситуація – голова Міненерго Галущенко

10:38 – Денис Шмигаль: 15 областей постраждали сьогодні внаслідок російської масованої атаки. Ворог застосував різні види озброєння: БпЛА, крилаті ракети, «Кинджали». Є поранені та загиблі. Щирі співчуття рідним і близьким.

Ціллю російських терористів знову стала енергетична інфраструктура. На жаль, є пошкодження в низці регіонів. «Укренерго» вимушене застосувати екстрені відключення електроенергії, щоби стабілізувати систему. Голови ОВА отримали завдання розгорнути за потреби Пункти Незламності.

Щоби зупинити варварський обстріл українських міст, необхідно знищувати те, звідки запускаються російські ракети. Для цього Україні потрібна далекобійна зброя та дозвіл партнерів бити нею по російських об’єктах. Розраховуємо на підтримку наших союзників та обов’язково змусимо росію заплатити.

10:45 – На Вінниччині є влучання в обʼєкти критичної інфраструктури. Є пошкодження вибуховою хвилею приватного будинку, – Вінницька ОВА.

Триває атака дронами. Інформація доповнюється.

Очікуємо офіційних повідомлень про наслідки масованої атаки рф і роботи української ППО.

 Івано-Франківська область

Тривога у зв’язку із ракетною небезпекою на Івано-Франківщині була оголошена о 06:11. Тривога тривала рівно 5 годин!

Цього ранку було щонайменше 6 повідомлень про вибухи на Прикарпатті. Пам’ятаємо, що офіційне джерело – Повітряні сили України не повідомляють під час тривоги ні про збиття, ні про влучання. Тому дані з телеграм-каналів, що сповіщають деталі про рух ворожих повітряних цілей і ситуацію в областях можуть бути неточними.

Об 11:11 – відбій повітряної тривоги на Івано-Франківщині.

Деталі – згодом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору