Коломия До сайту

На Прикарпатті внаслідок влучання під час ракетної атаки постраждало 3 людей

Сьогодні, 26 серпня, близько 6:10 ранку на Івано-Франківщині пролунав сигнал повітряної тривоги, ворог знову обстріляв територію України ракетами та безпілотниками. На Прикарпатті працювало ППО та було зафіксоване влучання.

Розповідає Інформатор Коломия з посиланням на ПС та голову ОВА.

Вранці моніторингові канали повідомляли про понад 10 бортів ворожої авіації у небі. Світлана Онищук оприлюднила інформацію про те, що ворог здійснив пуски крилатих ракет різного класу по всій території України.

Вже о 8:52 голова ОВА звернулася до прикарпатців з повідомленням щодо роботи ППО в області.

“Краяни, зберігайте спокій! В області працює ППО! Не фотографуйте та не знімайте роботу наших оборонців неба, не допомагайте ворогу!”, – зазначила Онищук.

О 11:12 на Прикарпатті оголосили відбій повітряної тривоги.

Мер Івано-Франківська також відреагував на роботу Повітряних Сил:

“Дякую захисникам, які стоять на сторожі Франківська. Маємо сьогодні мінімальні пошкодження, які могли бути. Дякую за професіоналізм, за те, що протиповітряна оборона дуже добре спрацювала.”

Голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук розповіла, що на Прикарпатті 26 серпня знищили кілька повітряних цілей, та було й влучання в об’єкт інфраструктури.

Внаслідок атаки є троє постраждалих, їм надають допомогу. На місці працюють фахівці ДСНС та медики.

Під час ракетної небезпеки також повідомлялося про вибухи у Львівській області. Голова ОВА Максим Козицький повідомив, що росія атакувала енергетичні об’єкти на Львівщині. Через це у Львові та області частково виникли перебої з електропостачанням.

Крім того, крилату ракету збили на межі Закарпаття та Львівщини.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com