Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Нічна смертельна ДТП у Делятині: перекинувся автомобіль із дорослими та дітьми

Нічна смертельна ДТП у Делятині: перекинувся автомобіль із дорослими та дітьми

25 серпня майже опівночі у селищі Делятин в ДТП потрапив легковик. Попередньо, в автомобілі їхало шестеро дорослих та троє малолітніх дітей. Керманич та пасажирка загинули на місці.

Пише Інформатор Коломия за даними ДСНС та поліції області.

Автоаварія з летальними наслідками сталася близько 23:40 по вулиці Шевченка у Делятині.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій автомобіля “Dodge Caliber” проявив неуважність та не впорався із керуванням. У результаті автомобіль зіткнувся з відбійником та перекинувся у кювет.

За попередньою інформацією від надзвичайників, в авто перебувало 6 дорослих та 3 дітей. До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів дітей було вивільнено з автомобіля та передано медичним працівникам.

9-ти, 6-ти та 4-річні пасажири потрапили до лікарні.

На місці ДТП загинули керманич та пасажирка. Йдеться про мешканців Делятина, 1992 та 1994 років народження.

На місці ДТП працювала мобільно-оперативна група Головного управління ДСНС в області, психологом Головного управління ДСНС надана психологічна допомога та підтримка 9 особам, з них 5 чоловікам та 4 жінкам.

Слідчими призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені всі причини аварії.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору